Klik hier voor een correcte weergave van fairytalesaddicted.

dinsdag, september 6

Le soleil, la tour Eiffel & une caméra.


Bonjour :D
Ik wil even zeggen: ik leef nog! Het is al een hele tijd geleden dat ik nog gepost heb en ik heb daar één reden voor: school. Vreselijk woord vind ik dat. Waarom noemen we 'school' niet gewoon 'pauze' en omgekeerd...? Dan lijkt het of we zeven keer 'pauze' hebben en maar een heel klein beetje les. Wow, dit slaat echt nergens op. Ander onderwerp dus. 


Jaja, le soleil, la tour Eiffel et une camera: dit weekend was ik in...PARIJS!
Het was gewoon magnifique.Eigenlijk hebben we zo'n beetje alles bezocht: de Eiffeltoren, Champs-Elysées, Sacré-Coeur, Notre Dame & DE DISNEYWINKEL. Geweldig vond ik het om mijn nichtjes hun mond te zien openvallen van verbazing. Zo van: ooohmygod, een pyama van repulsel (want zo spreekt mijn jongste nichtje, M, 'Rapunzel' uit). Vooral omdat ik zelf ook een erg grote disneyfan ben. Vroeger verkleedde ik me altijd in Ariel, dan deed ik een laken rond mijn benen en kneep ik dat vast met waspelden.
Het moet waarschijnlijk erg grappig geweest zijn om me daar op de grond te zien liggen, met die 'staart', terwijl ik Ariel's liedjes nazong. Aaah, die goede oude tijd xd.

We zijn ook voorbij de Abercrombie & Fitch gegaan, maar helaas mochten we niet naar binnen, mijn ouders vonden het te lang aanschuiven. En eerlijk gezegd was het ook wel lang, vooral als je er bij denkt dat het bijna 30 graden was.


Er is nog één iets dat ik jullie wil laten zien, namelijk een tekening. Deze heb ik daarnet gemaakt. Ik heb het overgetekend uit een tijdschrift. Ik ga niet zeggen wie het is, dat moeten jullie raden. (; En zo weet ik of mijn tekening gelukt is. (:
Nu maar hopen dat iemand haar herkent ^^

Bisous Chloé xx'

12 opmerkingen:

 1. Die tekening is echt superleuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, ik ben echt jaloers, ik wil ook wel naar parijs haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie tekening!
  ooooe ik wil ook naar parijs~!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zou ook wel eens naar Parijs willen, lijkt me echt geweldig!
  Mooie tekening!

  Xoxo, leoniae
  p.s: Bedankt voor je reactie op mijn blog leoniae ;).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie tekening zeg :D

  http://melissasglamourworld.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Is de persoon op je tekening misschien Lucy Hale? ;d Mooi getekend trouwens!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik had op mijn blog een post over de webwinkel Konichito, ik heb hier een kortingscode aan toegevoegt (op deze post had je gereageert ;))!
  Xoxo, leoniae

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wie is het nu eigenlijk op je tekening? :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuke tekening ♥.
  Is het Angelina Jolie?

  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik ben in parijs ook naar de abercrombie & fitch geweest, heb er een uur aangeschoven maar het was het wachten waard! Sinds die dag ben ik een echte A&F-fan geworden.

  BeantwoordenVerwijderen